Wie zijn wij?

OVER ONS

Voetbalstedentrips is een onderdeel van X Factor Tours, De Bucketlist reisorganisatie!

Voetbalstedentrips is geboren vanuit onze eigen passie en frustratie…. Veel reisbureau’s die gericht zijn op voetbal en sport reizen hebben alleen de focus op de grote commerciele clubs zoals Manchester, Real Madrid, Barcelona, Chelsea en Arsenal.

Een bezoek aan deze clubs is natuurlijk een hele ervaring, maar de echte supportersbeleving en passie ontbreekt hier nog wel eens. Omdat wij juist van de adrenaline en echte voetbalsfeer zijn zoeken wij dit juist niet, maar zoeken we de plekken waar je dit wel vindt. Omdat er geen enkele organisatie is te vinden die reizen aanbiedt naar o.a. Warschau, Krakau, Belgrado, Parma, Catania, Rayo Vallecano, Moskou, Kiev, Dundee, Edinburg, Birmingham, Athene of Straatsburg zijn we hier zelf ingedoken!

En wat blijkt… onze reizen worden gewaardeerd door de voetballiefhebbers! En dan vinden we erg prettig om te horen! En daarom gaan we ook door op onze manier van reizen aanbieden.

Natuurlijk kun je terecht voor reizen naar Real en Liverpool, maar ook naar Legia Warschau, Sheffield United Dinamo Boekarest en al die andere mooie en autenthieke clubs in Europa ( en verder! )

Bij ons geen addertjes onder het gras, geen gedoe rondom de trip, maar puur genieten van uw welverdiende reis!

Je bepaald zelf hoe lang je wilt blijven, wat voor accommodatie voor jou geschikt genoeg is, wat je allemaal wilt doen en wat je allemaal wilt zien!

Welkom bij voetbalstedentrips! De Bucketlist voetbalorganisatie van en voor de liefhebbers van voetbal, reizen en cultuur!

Marc Nies

Voetbalstedentrips

CONTACT

Pannenweg 304
6031 RK Nederweert
0031 (0) 6 11 13 71 75
info@voetbalstedentrips.nl