SCHOTLAND

Voetbalreizen in Schotland

Celtic FC

Hibernian

Rangers FC

Hearts of Midlothian

Je voetbalreis Schotland brengt je naar een van de meest indrukwekkende landen in Europa en misschien wel de wereld. Met de Highlands en de Lowlands, de gastvrijheid van de Schotten en de vele pubs en bars is Schotland een absolute topbestemming om een weekend door te brengen.

De hegemonie van Celtic is er een die inmiddels al aardig wat jaren duurt. Zeker sinds de voormalige Glasgow Rangers vanwege financieel wanbeleid failliet zijn verklaard. De boedel en de licentie werdt door het bedrijf Sevco overgenomen, de schulden bleven achter in een failliete BV en Rangers FC was herboren. Weliswaar in de 4e klasse, maar inmiddels weer terug op hoogte niveau.

Naast de jaarlijkse stijd in Glasgow heb je gelukkig ook weer een intense strijd in de hoofdstad Edinburgh, waar de Hibs en de Hearts strijden om de stadseer. En waar de gemoederen natuurlijk eveneens hoog oplopen als de strijd tussen Edinburgh en Glasgow uitgevochten moet worden.

Samen met Aberdeen, Dundee, Mohterwell en de clubs uit Glasgow en Edinburgh bezoek je tijdens je voetbalreis Schotland een groot aantal leuke en pure clubs met een groot aantal leuke wedstrijden, in een bijzonder mooi land!